O nama

Naša kompanija

Agencija za građenje i promet nekretninama Erceg- Immobilia d.o.o. utemeljeno je 2006. godine s ciljem pružanja kvalitetne i suvremene usluge pri izgradnji, kupnji i prodaji nekretnina. Središnje je područje našega djelovanja Makarska rivjera ali nudimo i nekretnine na drugim područjima Splitsko Dalmatinske županije.

Naša Vizija

Kupce i prodavatelje upoznajemo sa svim zakonskim, poreznim i drugim obvezama koje proizlaze iz pravnog posla glede nekretnine. Prezentiramo nekretninu na tržištu na najbolji mogući način, omogućujemo pregled nekretnine te posredujemo u pregovorima oko kupoprodaje. Našim klijentima nudimo potpunu uslugu, od odabira prikladne nekretnine do pravnog savjetovanja i rješavanja pravnih poslova.

Drugi o nama

Ponude nekretnina

Dobro došli na Erceg nekretnine Makarska!
Mi smo agencija za nekretnine koja ima dugogodišnje iskustvo iza sebe u posredovanju pri kupovini i prodaji nekretnina te mnoštvo zadovoljnih klijenata. Ukoliko ste u potrazi za savršenom nekretninom za Vas mi smo tu da Vam pomognemo i da Vas upoznamo sa svim zakonskim i drugim obavezama. Vaše nekretnine prezentirat ćemo na najbolji mogući način te posredovati u pregovorima kod kupoprodaje. Naša stručnost i povjerenje koje smo izgradili godinama se baveći ovim poslom garancija su da ćemo uspješno izvršiti sve zahtjeve koje stavite pred nas. Obratite nam se za sva pitanja i neudoumice o tome kako izabrati nekretninu i šta je važno pri izboru iste.
Našim klijentima nudimo potpunu uslugu i sigurni smo da ćete uz naše savjete pronaći savršenu nekretninu za Vas!

VODIČ I SAVJETI ZA KUPNJU

Surađujemo sa

hrCroatian