KUĆA SA BAZENOM U BASTU, ROH-BAU, KBA7

€470.000

Detalji

Na prodaju je kuća u izgradnji u podnožju planine Biokovo u naselju Bast. Kuća se gradi na zemljištu površine 682m2, a sastojati će se od tri etaže (podrum-garaža, i dva kata).

Na prvoj etaži (podrum) smješteni su: garaža za 3 automobila ili za 2 automobila i manji brod, vinski podrum od cca 25 m2, ostava od cca 15 m2, lift koji ide iz garaže prema gornjim etažama, unutarnje stubište prema gornjim etažama.

Na drugoj etaži (I kat) smješteni su: kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak sa unutarnjim kaminom – ukupna površina cca 50 m2; dva sanitarna čvora; konoba za druženje sa ljetnom kuhinjom, predprostorom, ostavom i sanitarnim čvorom – ukupna površina cca 45 m2; natkrivena terasa od 36 m2 sa vanjskim roštiljem; spremište od 8m2 i tehnička soba za bazensku tehniku od 7 m2. Na prostoru gdje je predviđena konoba za druženje moguće je prenamijeniti prostor u wellnes prostor.

Na trećoj etaži (II kat) smještene su tri spavaće sobe sa kupaonicama, čajna kuhinja i praonica rublja. Iz treće etaže izlazi se na bazen površine cca 35m2.

Na gradilištu se nalazi sva potrebna infrastruktura: građevinski priključak za struju i za vodu (u upotrebi). Uz gradilište je asfaltirana prometnica. Izvedeno je cca 75 % grubih građevinskih i zemljanih radova. Kuća se prodaje po sistemu roh-bau. Sa kuće se pruža nesmetani pogled na more i otoke.

Vlasništvo i dokumentacija uredni, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

  • ID: 10305
  • Views: 321