ATRAKTIVNA KUĆA SA OKUĆNICOM, PRVI RED DO MORA, MAKARSKA RIVIJERA, KMD1

€550.000

Dodatno

  • Parking
  • Pogled na more

Detalji

Na prodaju je atraktivna kuća smještena prvi red uz more u malom dalmatinskom mjestu na Makarskoj Rivijeri.

Kuća je izgrađena na zemljištu površine 140m2, ima neto tlocrtnu površinu 162m2 raspoređenu na suteren, prizemlje i potkrovlje, a uz kuću se prodaje i okućnica površine 368m2.

U naravi se radi o renoviranoj i adaptiranoj kući koja je projektirana na način da su u suterenu smještene dvije spavaće sobe, kuhinja sa blagovaonicom i dnevnim boravkom te kupaonica i kotlovnica.

Prizemlje možemo gledati kao dvije odvojene cjeline (apartmana) svaki sa svojim posebnim ulazom, pa se tako sjeverni dio prizemlja sastoji od hodnika, kupaonice, kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka i spavaće sobe dok je u južnom dijelu prizemlja smještena kupaonica, kuhinja sa blagovaonicom, dnevni boravak te je po projektu predviđeno unutarnje stepenište koje bi povezalo taj dio kuće sa potkrovljem izvedenim kao galerija i predviđenim za spavaću sobu.

Također se u potkrovlju nalazi i prostrana terasa površine 40m2.

Svaka od etaža ima svoj zaseban ulaz neovisno od ostatka kuće.

Pri renovaciji i adaptaciji pazilo se na detalje pa je tako ostavljen vidljiv stari kameni zid u južnom dijelu prizemlja koji daje tradicijski ton unutarnjem uređenju, a krovni prozor doprinosi prirodnom osvjetljenju dnevne sobe u sjevernom dijelu prizemlja.

Kroz kuću su provedene električne i vodovodne instalacije, otvori su PVC sa termo i zvučnom izolacijom, dok je na podovima i u kupaonicama korištena keramika prve klase.

Sama lokacija kuće u mirnom dalmatinskom mjestu, samo dvadeset metara udaljena od mora čini ovu kuću idealnom za odmor ali i za korištenje u turističke svrhe koji bi vlasniku donosili zanačajan prihod.

Kuća se prodaje u zatečenom stanju, vlasništvo uredno, a za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

  • ID: 4595
  • Views: 445