...

PRODAJA, ČETIRI APARTMANA 80 METARA OD MORA I PLAŽE, K98

€920.000

Dodatno

  • Keramika
  • Klima
  • Ostava
  • Parking
  • Pogled na more

Detalji

Na prodaju su četiri stambene jedinice smještene na dvije etaže kuće na top lokaciji udaljene svega 80metara od mora i plaže.

U prizemlju se nalaze tri stambene jedinice, od kkojih prva stambena jedinica se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije kupaonice te predsoblja korisne površine 36,03m2.

Druga stambena jedinica sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije kupaonice, ostave, predsoblja te ostakljene terase ukupne korisne površine 65,02m2.

Treća stambena jedinica se sastoji od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice ukupne korisne površine 27,04m2 te pripadajućeg sporednog dijela, spreme i ulaza ukupne korisne površine 8,79m2.

Sve stambene jedinice imaju vlastite balkone ili terase.

Druga etaža ima odvojeni ulaz vanjskim stepeništem na kojemu se nalazi trosoban stan koji se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe, kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka sa izlazom na ljetnju kuhinju i prostorom za druženje, pet kupaonica, tri balkona te sporednih dijelova stubišta i terase sveukupne korisne površine 154.52m2. Ovaj stan je koncipiran tako da se može koristiti kao tri zasebne stambene jedinice.

Svi apartmani su renovirani, klimatizirani i potpuno opremljeni te su kao takvi predmet prodaje. Ispred objekta je osiguran parking za pet automobila.

Ova nekretnina pruža velike mogućnosti kako za osobne potrebe tako i za turističku namjenu te osigurava brzi povrat uloženih sredstava.

Odlična lokacija, blizina centralne plaže, par minuta hoda do centra grada te svi ostali sadržaji koje pruža Makarska idealna je prilika za nastavak već uhodanog bavljenja turističkom djelatnošću kao i za ugodan obiteljski život.

Vlasništvo i dokumentacija uredni, a za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.

  • ID: 12462
  • Views: 149
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.