...

PRODAJA, MODERNA VILA SA BAZENOM I POGLEDOM NA MORE, V22

€675.000

Dodatno

  • Keramika
  • Klima
  • Parking
  • Pogled na more

Detalji

Na prodaju je istočni dio moderne dvojne vile sa vlastitim bazenom ukupne površine 226m2 smještene 1000metara od mora i centra grada. Zemljište na kojemu je smještena dvojna vila je površine 620m2.

Istočni dio vile se sastoji od prizemlja i dvije etaže. U prizemlju se nalazi hodnik, Wc, kuhinja sa blagovaonicom te dnevni boravak. Iz prizemlja se izlazi na terasu s bazenom sa koje se pruža neometani pogled na more.

Na prvoj etaži se nalaze tri spavaće sobe, svaka sa pripadajućom kupaonicom dok je druga etaža poluotvorena, a sastoji se od ljetne kuhinje sa otkrivenom terasom površine 24,90m2 i natkrivenom terasom površine 23,68m2 te kupaonicom. Ovaj dio vile ima osiguran parking za dva automobila.

Vila je moderno dizajnirana, biti će građena po najvišim standardima gradnje –hidro i zvučne izolacije, protuprovalna vrata, aluminijska stolarija sa električnim podizačima roleta, staklene ograde na balkonima, kameni pod na stepeništu i inox ograda, klima uređaj u svakoj sobi, sat tv i internet priključak, visoko kvalitetna keramika sa podnim grijanjem u kupaonicama koje će biti u potpunosti opremljene te uređena okućnica.

Zbog svoje mirne i tihe lokacije ova nekretnina je idealna prilika za bavljenje turističkom djelatnošću te budućim kupcima osigurava brz povrat uloženih sredstava.

Vlasništvo i dokumentacija uredni, a za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.

  • ID: 11866
  • Views: 213
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.