...

SAMOSTOJEĆA KUĆA U CENTRU GRADA IDEALNA ZA TURISTIČKU DJELATNOST K59

€798.000

Dodatno

  • Garaža
  • Grill
  • Klima
  • Parking

Detalji

Prodaje se obiteljska kuća na tri kata, ukupne površine cca 450m2, s okućnicom od 410m2, sagrađenu za bavljenje turizmom 1971., sa svim potrebnim dozvolama. Udaljena je 550m od plaže, a 650m od rive, tj. centra grada. Kuca se prodaje s projektom prenamjene u obiteljski wellness hotel s 3 zvjezdice, ukupne povrsine 650m2

Projekt je u srpnju 2017. dobio lokacijsku dozvolu, a kući dodaje jos jedan pun kat, stan od 75 m2 u potkrovlju, te podgradnju vrta, gdje je predviđen prostor za wellness sadržaje (fitnes dvorana, saune). Nakon dovršenja podgradnje, postojeći vrt bi bio vraćen na vrh podgradnje. U vrtu je predviđena instalacija bazena, te zatvaranje proširene terase, i njeno pretvaranje u blagovaonicu hotela. Na kraju, projektom je predviđeno i dizalo.
Kuća je od dana izgradnje neprekidno korištena za turizam, i ima opsežnu bazu podataka gostiju, te detaljne financijske izvjestaje za zadnjih 10 godina.
Kuća se sastoji od stana s garažom u prizemlju, dva puna kata s po 5 soba s kupaonicama, i studija s ogromnom terasom na trećem. Ukupna površina trenutno iznosi preko 470 m2.
U naravi se radi o stanu (spavaća soba, kupaonica, kuhinja, dnevna soba, hodnik/ured), s velikom konobom, garažom/radionicom – sve u prizemlju, dva kata sa po 5 soba (dvije 3-krevetne, tri 2-krevetne) s kupaonicama, te studio apartmanom i velikom terasom na trećem katu. Svaka soba ima balkon, i sve su opremljene za iznajmljivanje (sav namještaj, ukljucujuci hotelske krevete, klima uređaje, LCD televizije, stropne ventilatore).
Okućnica je veličine 410 m2. U naravi su to terasa natkrivena balkonom i tendom, te vrt od cca 150m2 s juzne strane, parking za do 7 auta i zasebna kućica s ljetnom kuhinjom sa sjeverne strane. Sa istočne strane je natkriven ulaz u kuću, prolaz prema terasi, parking pred garažom, te dva mala vrta. Sa zapadne strane je prolaz sa malim vrtom.

  • ID: 5029
  • Views: 271
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.