...

PRODAJA, JEDNOSOBAN STAN DRUGI RED OD MORA,OTOK HVAR, SUĆURAJ, SH1

€180.000

Dodatno

  • Grill
  • Keramika
  • Klima
  • Parking

Detalji

Na prodaju je jednosoban stan u prizemlju drugi red od mora udaljen svega 80m od plaže smješten u Sućurju na otoku Hvaru.

Stan se nalazi u malom privatnom kompleksu od dvije kuće s lijepo uređenim okruženjem i borovom šumom te osiguran ograđenom parcelom s kapijom.

Stan je unutarnje korisne površine 44,08m2, a sastoji se od hodnika, jedne spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom. Stanu pripada i natkrivena terasa, natkriveni ulaz, vrt smješten u dijelu okućnice, parkirno mjesto sveukupne površine 55,38m2 odnosno korisne površine 9m2.

Stan je kompletno opremljen, namješten i klimatiziran te je kao takav predmet prodaje.

Zbog mirnog okruženja bez velikog prometa, blizu mora i plaže, okružen prirodom, a dovoljno blizu svih potrebnih sadržaja idealan je za ugodan odmor ili turističku djelatnost.

Otok Hvar glasi kao jedno od najpoznatijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, a mjesto Sućuraj ima vrlo povoljan položaj na kraju otoka Hvara, udaljen 6kilometara od kopna. Zbog niza romantičnih uvala i plaža koje zbog svoje ljepote stoje na popisu zaštićenih pejzaža privlače veliki broj turista.

Vlasništvo i dokumentacija uredni, a za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte.

  • ID: 13877
  • Views: 148
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.